Ивелин Антонов

15995646_793416660797051_1423507426_nКазвам се Ивелин Антонов. Роден съм във Варна. Израснах в скромно семейство, което ме научи да се радвам на живота, да се трудя и да поемам отговорност за постъпките си. В края на 15-та ми година животът ми направи остър завой. Това постави началото и на моето духовно търсене. Тогава все още не знаех какво точно търся, но през 2007 г. пътят ми разкри традиционната тристепенна система Рейки на д-р Микао Усуи. Вътрешното ми усещане бе, че това е нещо много важно и значимо за мен. Претърпях редица промени, в резултат на които които достигнах до едно по-дълбоко осъзнаване по отношение на себе си и живота като цяло. През 2008 г. получих Мастърска степен в Рейки. Личната ми трансформация бе видима за всички наоколо. Подкрепата на близки и приятели ми даде тласък самият аз да започна да посвещавам други хора в тази енергийна практика.

Като всеки човек, и аз имах своите проблеми на физическо ниво. Желанието ми да преодолея старо гръбначно изкривяване ме насочи към Юмейхо терапията. Най-общо казано, Юмейхо цели да възвърне симетрията на тялото чрез комбинация от различни масажни техники, акупресура, наместващи техники, разтягане. От 2010г. практикувам този метод за физическо и енергийно балансиране.

Воден от това да търся начини за себеусъвършенстване, през 2015г. се запознах с Тета лечението чрез Катина Груева, която бе мой инструктор. Постигнах значителни вътрешни промени и освобождаване от негативни убеждения. Благодарен съм, че сега Тета метода и здравословното хранене са част от живота ми! Благодарен съм и на хората, които ме дариха с това знание! Сега се стремя и ми доставя голямо удоволствие да предавам опита си, познанието и всичко, което ми е помогнало, на другите.

 

За контакти:
София
тел. 0882 290 816
www.hatoribg.com