Нашата зала

Тук провеждаме курсовете по Тета лечение, работните си срещи, както и други семинарни обучения.
Разполагаме и с кристално легло, с което човек може да си направи кристална баня.

Курс за Начинаещи и Напреднали

Банер за курс за Начинаещи и напреднали

Начинаещи

Същността на този курс е в практикуване на техники, които ще ви помогнат да промените негативните си убеждения, идващи от вашето същинско, генетическо, историческо и душевно ниво и проявили се на външен план във вашето ежедневие под форма на трагедии, неуредици, неудачи и здравословни проблеми.

Ще се запознаете с техниките, водещи до промяна на онези убеждения, които ви пречат и са причина за вредните ви навици, привички и негативния начин на мислене.
Прочетете още


Напреднали

Курсът за напреднали задълбочава и разширява знанията, които сте получили в началния курс и ви предлага още по-пълно разбиране на Седемте нива на Съществуване, в които живеем едновременно.

Ще научите как да се освобождавате от стари модели, клетви, връзки и обети, които забавят вашето развитие. Ще се обучите да внедрявате чувства от Създателя, които ще извършат дълбоки духовни промени и ще открият пътища за развитието ви. На този курс ще работите много със себе си и със своето подсъзнание, внедрявайки положителни програми.

Курсът е наситен със силно преживяващи практики, които обогатяват уменията ви и ви учат да живеете в сегашния момент, а така също и да приемате себе си такива, каквито сте.

Прочетете още


Нежната Биоенергия на Ева Райх

София, 12-15, 19-22 март

Ричард Овърли е преподавател по „Нежна Биоенергия“ – Gentle Bio-Energetics.
Методът създаден от Ева Райх на базата на работата на баща ѝ – Вилхелм Райх, а Ричард е човекът, който продължава разпространението му.
Обучението продължава 8 дни, в които се изучават 8 техники. Добре е тези 8 дни да са поредни, най-много с 1-2 дни почивка между първите и вторите четири.

Цената е 600 лева.

Не е необходимо да сте преминали каквито и да било други обучения, за да се запишете за този метод.

Официален сайт: http://www.gentlebio-energetics.com/

Философия на метода

Образуване на броня и излекуването ѝ
„Процесът, чрез който преминаваме от свободния поток на живота през травма, натрупвайки по този начин слоеве защита, е процес на развитие, обясняващ как сме станали тeзи, които сме в момента.“

Изживяваме жизнената божествена енергия чрез потока на емоциите и усещанията си. Емоцията е израз на тази енергия, тя се движи и пулсира. Нашата нужда да обичаме и да бъдем обичани е част от пулсацията на енергията.

От зачеването до текущия момент ние преживяваме травми, които влияят върху потока на енергията. Като резултат се обгръщаме с броня, обикновено несъзнателно, за да се защитим. Функцията на тази броня е да осигури оцеляването ни. Страничен резултат от нея обаче е намаляването на потока жизнена енергия. Бронирането ни може да е под формата на вербална, телесна или енергийна защита. Целта е да сме защитени от повтарянето на травмата, или ако тя така или иначе се случва – от емоциите, които тя предизвиква. Това ни пречи да изпитваме пълното удоволствие от живота СЕГА.

Целта на Нежната Биоенергия е да позволи на индивида да идентифицира механизмите на самозащита, да излекува съзнателните или несъзнателните спомени и да възстанови естествения поток жизнена енергия. Този процес може да включва разговор или нежно докосване, чрез които вътрешната енергия, емоционалното здраве и възстановяването на спомените се пренасят в сегашния момент.

„Процесът, чрез който преминаваме от свободния поток на живота през травма, натрупвайки по този начин слоеве защита, е процес на развитие, обясняващ как сме станали този, който сме в момента.“

Телефон за записване: 0886 611 960

Прочетете още…