Курс Дехипноза с водещ Алексей Бъчев – 3 Ноември

Животът може да е чудо! Смешно ли звучи? Или странно? Или откачено? Такъв може да си го направи всеки, повярвал в „чудната психология“.
Курсът предлага начини да преодолеем сериозните си проблеми – физически и психически – именно чрез смях, забавление, щипка магия, често пъти чрез абсурд. Така се наслаждаваме и радваме на живота, превръщайки го в чудно приключение.
Искаме или не, всички ние живеем в социума, който Алексей определя като „храсталак“. Една от най-важните характеристики на „храсталака“ е едновариантността – липсата на алтернативни възможности, поради наличието на правила. В самата си същност понятието „правило“ означава точно това – има една „права“ гледна точка, която „правилото“ описва и само от нея е „правилно“ да се реагира.
В психологията на Алексей Бъчев е обратно – стремежът е да се избяга символично (а понякога и реално) от правилата на социума, за да се видят потенциалите на други гледни точки и варианти. Инструментите за постигане на това са смехът, играта, хуморът, забавлението, лекотата, нетипичното, абсурдното – чрез тях се откриват не една, а много гледни точки, от които да наблюдаваме нещата, както и множество варианти, от които можем да избираме как да действаме.
И тогава се случва чудото! Всичко е станало толкова лесно, уж на майтап, с малко игра, няколко „шантави“ ритуала…

Пълно описание можете да прочетете на сайта на Алексей – https://simbaley.webs.com/workshops.htm

Курсът ще се проведе на 3 ноември от 10 до 14 часа.  Цената е 80 лева.

Моля, желаещите да се запишат на тел.: 0886 611 960.

 

Задължително е да се прочете предварително книгата „Животът може да е чудо“ на Ивинела Самуилова ИЛИ да сте присъствали на някой от другите курсове на Алексей!

 

Курс Дехипноза с водещ Алексей Бъчев – 3 Ноември

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *