Курс Ритъм към перфектното тегло – 24 ноември

КУРС РИТЪМ КЪМ ПЕРФЕКТНОТО ТЕГЛО – RHYTHM to a Perfect Weight

Готови ли сте да намерите истинския ритъм на живота си?

На този семинар работим по това да разкрием защо задържаме излишното тегло и как да го освободим. Учим техниката, която Ваяна е създала, за да ни мотивира да се упражняваме, достигайки пълния си потенциал. Освен това учим как да продължим да освобождаваме килограми и да трупаме мускули, дори когато графикът ни е запълнен и сме прекалено заети да тренираме. Ще чистим убеждения, свързани с преяждане, самочувствие, храна, упражнения, представата ни за тялото ни, страх от това да сме стройни, силни и красиви. Ще засегнем и добавките, помагащи за освобождаването на излишното тегло, трупането на мускули и поддържането на балансирано тяло. Ще получим внедрявания за създаване на баланс в тялото.

Променете вярванията си докато учите нови вълнуващи начини да освободите килограмите и да се гмурнете във вътрешния си мир. Това не е просто семинар за сваляне на килограми! Целта е да намерите истинския ритъм на ума, тялото и духа, навлизайки във вътрешната красота и любов към себе си чрез собствените мечти и желания!

Идеята не е да сме най-слабите или най-красивите. Идеята е да се чувстваме комфортно в собственото си тяло и да намерим мира и щастието, приемайки кой сме всъщност и приемайки Божествената воля за себе си!

Открийте вътрешното си същество и станете най-величествената версия на това, което можете да бъдете. Разберете как да храните тялото с най-добрите храни и чувства и то ще ви награди!

 

Ако искате да видите цените на курсовете натиснете – тук

Ако искате да видите програмата за курсовете натиснете – тук

Ако искате да се запишете за курсовете натиснете – тук

Курс Ритъм към перфектното тегло – 24 ноември

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *