ДНК 3

ENGDNA32016Курс ДНК 3 е дългоочаквания семинар за напреднали практикуващи. Той ви учи на знанието как да работм с органичната и неорганичната материя. Води до осъзнаването, че можете да излезнете извън собствената парадигма. Използвайки митохондриалната ДНК, вие бързо постигате ползотворни промени относно здравето и благосъстоянието си. Всичко това води до затвърждаване на истината, че всеки създава собствената си реалност според желанията си.

Работата по време на семинара включва дълбока работа с възмущението и убежденията, като цяло, за да опознаете себе си; интуитивно подреждане на вечните молекули; духовна би-локация; разбиране за енергийните полета на неорганичната материя и силата на думите ни за проявяване на реалността.

Практикуващите, които са минали този семинар, виждат незабавните, ясно отчетливи подобрения в своите интуитивни умения. Целият ви живот се улеснява докато практикувате тези нови учения за себе си и клиентите си, разкривайки истинския потенциал на удивителния си ум. Този семинар предлага впечатляващо разширение на вашите умения в Тета лечението и е много подходящ за практикуващите, които искат да живеят продължително с осъзнаването за Седмото ниво и връзката със Създателя.

Семинарът е пълен с много упражнения, чрез които да се научим как да променим света около нас. Научете как да създавате собствената си реалност, като в същото време освобождавате блокажите, които ни пречат да създадем тази реалност.

dna3

 

 

Ако искате да видите програмата за курсовете натиснете – тук

Ако искате да се запишете за курсовете натиснете – тук