РИТЪМ към перфектното тегло

картинка Ритъм Към Перфектното Тегло

Намерихте ли истинския ритъм на живота си?

На този еднодневен семинар се фокусираме върху това да преоткрием своя личен ритъм на живот. Акцентът е на връзката му с теглото ни.

Вижте описанието на курса в страницата на Ваяна

Ваяна е създала техники, които да ни мотивират да се упражняваме за да увеличим потенциала си. Освен това, тя ни дава нейното специално упражнение, което да ни подкрепи в освобождаването на килограми и заякването на мускулатурата, дори, когато сме в по-зает период и нямаме много време за тренировки.

Част от убежденията, които ще прегледаме и отработим са свързани с хранене и преяждане, самочувствие, тренировки и упражнения, представата за тялото ни и страховете от това да сме стройни, красиви и силни. Ще споменем и хранителни добавки, които подкрепят тялото в неговото изчистване. Ще внедрим усещането за баланс в тялото.

Нека променим убежденията си, намирайки нови начини за промяна на физиката. Нека се гмурнем във вътрешния си мир! Този семинар не е просто за отслабване. Целта всъщност е да се научим да следваме собствения ритъм на тялото, ума и духа си, вместо да гоним чужди, общоприети норми. Само така ще навлезем в собсвената си вътрешна красота, любовта към себе си и себеприемането.

Не търсим да сме по-слаби от другите или по-красиви от другите. Търсим комфорт и хармония в собственото си тяло за постигане на мир и щастие. Търсим себеприемане. Търсим Божествената воля за себе си! Да открием вътрешната си същност, да сме най-добрата версия на себе си, да освободим себе си от тежките емоции, които задържаме и отказваме да преживеем!.

Търсим собствения си РИТЪМ!
 
За да се запишете за този курс е необходимо да сте минали курс за Начинаещи, курс за Напреднали и курс Дълбоко Копаене.

лого на курс Ритъм Към Перфектното Тегло

 

Цените на всички курсове вижте тук

Програмата на предстоящите курсове вижте тук

За записване за курс натиснете тук