Курс Сродна душа

КУРС СРОДНА ДУША – Soul Mate

 

soul mate oblojka thТози курс е предназначен за хората, които са завършили основните нива на Тета метода. Целта е да ви помогне да намерите най-съвместимия човек до вас, както и да откриете причините, довели до вашата самота, а така също да се освободите от тях.

Този курс е подходящ за всички възрасти. Както за младите, които им предстои да създават своите семейства, така и за хора, които са останали сами в живота си. Той е и  за хората, които вече имат партньор и за тези, които искат да подобрят семейната си среда.

През тези дни  ще работите с вашите чувства, убеждения и оценката ви към самите вас. Идеята е вие да промените гледната си точка и вижданията си за „семейство, сродна душа, партньорство и много други“, които до този момент са ви създавали пречки да привлечете най-съвместимата за вас сродна душа.

Ще ви бъдат „внедрени“ чувства, чрез които ще можете да разпознаете вашата сродна душа и да се подготвите за нови изживявания.

В рамките на този курс ще разгледаме и ще работим по следните теми:

  • Желанието отново да запалите пламъка между вас и вашия партньор.
  • Създаването на връзки, които приключват по един и същи начин.
  • Когато, искате да приключите с някоя връзка, вярвайки че тя е изчерпана, а не можете.
  • Когато, искате да спрете да играете различни роли във вашите семейни отношения като: „Да се чувствате жертва“, „Да играете ролята на родител“, „Да играете ролята на дете“ и т.н.
  • Когато, искате да приключите в съзнанието си вече отдавна отминала връзка.
  • Когато, искате да приключите с енергийните си зависимости, които се изразяват във вкопчване в различни близки, роднини и приятели.

Този семинар е подходящ и за хора, които работят с метода Тета и ще могат по-лесно да се справят с подобни теми в техните сеанси.

soul-mate-2Ако искате да видите цените на курсовете натиснете – тук

Ако искате да видите програмата за курсовете натиснете – тук

Ако искате да се запишете за курсовете натиснете – тук