Проявление и изобилие

КУРС ПРОЯВЛЕНИЕ И ИЗОБИЛИЕ – Manifestation and Abundance

manifesting-cdАко искате да осъществите своите планове и да живеете в изобилие, добре е чувствата да са такива, че да подпомагат и да привличат нещата, които желаете да имате в живота си. За да се случи това е необходимо да решите какво искате да имате. Това не е курс, който да ви направи богат, а едно основно средство за преоткриване на себе си и начините за използване на вътрешните сили, които ще активизират всички страни на вашия живот, за да привлечете изобилието в него.

 • В метода Тета, същността на изобилието се основава на убеждението, че ние можем да създадем всичко в нашия физически свят, свързвайки се със Създателят на Всичко, Което Е.
 • Всяко утвърждение, мисъл или действие са отражение на това, което материализираме в живота си.
 • Всяко решение, което взимаме се отразява на това, което избираме да създадем.
 • Това, което мислим и говорим е в пряка връзка с това, което проявяваме.
 • Ако постоянно повтаряте, че сте бедни, вие сте бедни.
 • Ако постоянно казвате и мислите, че сте икономически добре, вие сте. От голямо значение е да имате и да поддържате един положителен начин на мислене.
 • Наистина ние можем да създадем нашата действителност и да материализираме най-доброто за нас от нея в живота си. Но първо решете точно какво искате от живота си?
 • Имате ли някаква мечта? Много от нас имат мечти, но не са убедени, че могат да ги осъществят. Този курс ви предоставя един чудесен начин да откриете дълбоките си блокажи, които ви пречат да осъществите целите си. Показва ви техниките, за да ги освободите и ви учи как да променяте нещата в живота си, така че да работят положително за вас.
 • Ще ви се внедрят всичките положителни чувства, от които се нуждаете, за да привлечете изобилието в живота си. Много хора се опитват да използват метода Тета да внедрят изобилие преди да са намерили негативните убеждения, които го блокират. В някои случаи тези хора се отчайват, защото не виждат резултатите, които са очаквали. На този курс ще научите как да освобождавате тези енергийни блокажи, как да създавате план на действие, как да заявявате предложенията си и да управлявате идеите си с цел положителен резултат.

На този двудневен курс ще научите още:

 1. Да създадете живота, който искате Сега: дом, лични връзки, духовно израстване, здраве, материално състояние.
 2. Да възпитате мозъка си да работи с положителна нагласа, което помага да се променят негативните подсъзнателни модели, пречещи при осъществяване на целите ви.
 3. Ще ви бъде предложен каталог със 100 убеждения, които ще ви помогнат при намиране на дълбоко вкоренените прегради, ограничаващи пътя към осъществяване на целите ви.
 4. Ще видите своя божествен синхрон (да откриете мисията на живота си).

 

 

 

manifestingАко искате да видите цените на курсовете натиснете – тук

Ако искате да видите програмата за курсовете натиснете – тук

Ако искате да се запишете за курсовете натиснете – тук