Събития

банер за курс начинаещи на 6, 7 и 8 декември

Първият курс ще ви запознае с основите на метода.

Ще се състои в София на 6, 7 и 8 декември от 10 до 18 часа.

С много теория и много практика, курсът наистина действа освежаващо и кара човек да се замисли за положението, в което е. Животът ни се определя от вярванията ни, от нашите убеждения. Ще бъдат разгледани различните нива, на които се намират те.
Ще се практикуват техники за промяна на вярванията, които сме преценили, че искаме да променим. Ще се научим да използваме познанието както за да премахване на вредните навици, така и за изграждането на нови здравословни такива. Прочетете още


банер курс напреднали тета лечение 13 - 15 декември
Курсът за напреднали задълбочава и разширява знанията, които сте получили в началния курс и ви предлага още по-пълно разбиране на Седемте нива на Съществуване, в които живеем едновременно.

Ще научите как да се освобождавате от стари модели, клетви, връзки и обети, които забавят вашето развитие. Ще се обучите да внедрявате чувства от Създателя, които ще извършат дълбоки духовни промени и ще открият пътища за развитието ви. Прочетете още


Нежната Биоенергия на Ева Райх

София, 12-15, 19-22 март

Ричард Овърли е преподавател по „Нежна Биоенергия“ – Gentle Bio-Energetics.
Методът създаден от Ева Райх на базата на работата на баща ѝ – Вилхелм Райх, а Ричард е човекът, който продължава разпространението му.
Обучението продължава 8 дни, в които се изучават 8 техники. Добре е тези 8 дни да са поредни, най-много с 1-2 дни почивка между първите и вторите четири.

Цената е 600 лева.

Не е необходимо да сте преминали каквито и да било други обучения, за да се запишете за този метод.

Официален сайт: http://www.gentlebio-energetics.com/

Философия на метода

Образуване на броня и излекуването ѝ
„Процесът, чрез който преминаваме от свободния поток на живота през травма, натрупвайки по този начин слоеве защита, е процес на развитие, обясняващ как сме станали тeзи, които сме в момента.“

Изживяваме жизнената божествена енергия чрез потока на емоциите и усещанията си. Емоцията е израз на тази енергия, тя се движи и пулсира. Нашата нужда да обичаме и да бъдем обичани е част от пулсацията на енергията.

От зачеването до текущия момент ние преживяваме травми, които влияят върху потока на енергията. Като резултат се обгръщаме с броня, обикновено несъзнателно, за да се защитим. Функцията на тази броня е да осигури оцеляването ни. Страничен резултат от нея обаче е намаляването на потока жизнена енергия. Бронирането ни може да е под формата на вербална, телесна или енергийна защита. Целта е да сме защитени от повтарянето на травмата, или ако тя така или иначе се случва – от емоциите, които тя предизвиква. Това ни пречи да изпитваме пълното удоволствие от живота СЕГА.

Целта на Нежната Биоенергия е да позволи на индивида да идентифицира механизмите на самозащита, да излекува съзнателните или несъзнателните спомени и да възстанови естествения поток жизнена енергия. Този процес може да включва разговор или нежно докосване, чрез които вътрешната енергия, емоционалното здраве и възстановяването на спомените се пренасят в сегашния момент.

„Процесът, чрез който преминаваме от свободния поток на живота през травма, натрупвайки по този начин слоеве защита, е процес на развитие, обясняващ как сме станали този, който сме в момента.“

Телефон за записване: 0886 611 960

Прочетете още…