Ти и Създателят

 

Ти и Създателят

Продължителност: 2 дни

През този живот се стремим към постигане на любов; любов към нас самите, любов, разбира се, към Създателя, любов към партньора ни. Какво е чувството да обичаме наистина семейството, приятелите, света? Как бихме могли да овладеем тези сфери, ако програмите, които носим, казват, че това е невъзможно?

Този семинар, свързан с отношенията ни се нарича „Ти и Създателят“. В него се учим да разбираме различните части на подсъзнателния ум. Как работи нашето тяло при решаване на проблеми и как всъщност разбираме с кого комуникираме – с енергията на Създателя, с егото или с Висшия Аз.

Добре е да помним, че Създателят е енергията на чистата любов! На знаещата любов. И тя ще промени живота ни! Тази енергия, тази жизнена сила е във всеки атом, а атомите са част от всичко около нас. Ще се научим да различаваме и насочваме подсъзнанието да работи за нас.

Ваяна е създала този семинар, тъй като на всеки курс има човек, който задава въпроса „Как да разбера, дали отговорите, които получавам, идват от Създателя?“.

Този семинар ще ни научи как да насочваме ума си към разбиране.

 

Необходими условия: Основен курс, Курс за Напреднали, Дълбоко Копаене

 

курс Ти и Създателят

 

Вижте цените на различните курсове – тук

Можете да прегледате програмата за курсовете – тук

Запишете се за курс – тук