Ваяна Стайбъл

Снимка на Ваяна СтайбълВаяна Стайбъл е родена и отраснала в Айдахо, САЩ. Майка е на три деца.
От малка има развити интуитивни способности, които по-късно, в зряла възраст ѝ помагат да стигне до идеята за създаване на Thetahealing®.
Лични здравословни проблеми принуждават Ваяна Стайбъл да търси и да намери изход за себе си. Разболява се от рак на костите, с доказан тумор в дясната бедрена кост. Предлагат ѝ ампутация на крака, с което животът ѝ ще се увеличи с няколко години. Стигайки дъното на отчаянието си, тя търси и други начини на лечение, но без очаквания за нея резултат. Въпреки, че здравословното ѝ състояние е било много тежко, интуитивните ѝ способности станали по-силни, когато се е свързвала със Създателя чрез молитвите си.

Дълбоката ѝ вяра в Бог и искрените ѝ молитви я довеждат до моментно изцеление. В този миг тя се докосва до познанието за мощта на Божествената любов. Вярата ѝ, че Бог е любов, че е навсякъде и тя е едно с Него, става основа на нейния светоглед. От този момент тя практикува и доразвива това си познание в метод, който нарича Thetahealing®.
Тя се превръща в един извор на оптимизъм, надежда и вяра за много хора, загубили се в мрака на отчаянието.

След години на усилена практика с хиляди хора, потърсили нейната помощ, тя стига до извода, че този метод трябва да бъде разпространен и започва да го преподава. От 2000 година обучава практикуващи и учители, които работят в над четирийсет държави по света.
Уеб сайт: www.thetahealing.com             www.atanahaprayer.com

 

Прочетете какво е тета сесия тук

 

КНИГИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Тета Лечение за Начинаещи и Напреднали Ваяна СтайбълТета Лечение Болести и Растройства и 7-те Нива на Съществуване Ваяна Стайбъл