Курс Дълбоко копаене

картинка дълбоко копаене
 
Ваяна Стайбъл разработва курс Дълбоко копаене (Dig Deeper) с цел да ни помогне в научаването и придобиването на увереност при изпълнението на тази така основна техника в Тета лечението.

За какво служи дълбокото копаене?

Чрез Тета ние бързо и ефикасно достигаме причините на проблемите си. Методът предлага голям брой техники, а една от тях се нарича „дълбоко копаене“ или „издирване“. Тази техника се използва за намиране на потиснатите убеждения и вярвания, които ни впримчват в зоната ни на комфорт. Случва се да се чувстваме като в „задънена улица“ и да не можем сами да видим ситуацията от друга гледна точка. Точно тук са необходими дълбоки разкопки! Те ще ни помогнат да видим, че има и други улици, по които можем да минем.

Как се използва техниката?

Научавайки се на дълбоко копаене в собствените си вярвания, ние стигаме до ограничаващите убеждения, довели до определено състояние, което искаме да променим. Ако не успеем да намерим корена, довел до конкретната ситуация, независимо какво направим, кои чувства ще внедрим, какви обещания ще даваме, най-вероятно промяната би била временна. Чак когато идентифицираме най-долния пласт вярвания ще сме готови да внедрим необходимите ни чувства и програми. Чрез замяната на вярванията ни с положителни, нови и по-подходящи за нас, ние променяме гледната си точка и превръщаме невъзможното във възможно; омразата в любов!
 

Теми, които се разглеждат на курса:

  • Мускулен (енергиен) тест;

  • Осем начина на дълбоко копаене – ще се освободим от всевъзможни чувства като омраза, обида, съжаление и отхвърляне;

  • Как да работим със себе си и с другите;

  • Много практически сеанси и упражнения в рамките на двата дни.

Курсът е препоръчителен за всеки, който се занимава с Тета лечение и задължително условие за участието във всички други курсове (освен Играта на Живота)

 
За да се запишете за Дълбоко Копаене е необходимо да сте преминали курс за начинаещи и курс за напреднали.

лого на курс Дълбоко Копаене
Вижте цените на курсовете  – тук

Вижте програмата за курсовете  – тук

Запишете се за курс – тук